Tømrerarbejde

Din tømrer til små som store opgaver

Døre, vinduer samt glasarbejde.

 

​Hos Tømrermester Høising ApS har vi kompetencerne til at udskifte gamle og montere nye vinduer og døre.

Mange vælger at i øjeblikket at energieffektivisere boligen eller virksomheden ved at få sat nye energirigtige vinduer i. Vi er både i stand til at vejlede dig herom samt udføre arbejdet.

 

Glasarbejde.

 

Vi tilbyder også glasarbejde såsom udskiftning af termoruder samt opsætning af diverse typer af glasvægge, uanset hvor du måtte have behov for sådan én. Mange ønsker en læskærm, man stadig kan se igennem på altanen eller terrassen. Vi har god erfaring med denne type opgaver og siger sjældent nej til en opgave, for vores holdning er, at ingen opgave er for lille.​

 

Gulve.

 

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Tømrermester Høising ApS ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.

 

Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.

 

Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

 

Køkken.

 

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Tømrermester Høising ApS dit køkken efter dine ønsker.

 

Tømrermester Høising ApS samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører – se mere i undermenuerne.

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt tegl tag, efterisolering, gavle 
  Top professionelt håndværk. Yderst kompetente tømrer svende og lærling udførte arbejdet hos os. Møder til tiden og overholdt budgettet på tilbuddet. Kan klart anbefales hvis man vil have kvalitet til den rigtige pris. Skulle vi igen have brug for en tømrer, vil vi igen ringe til høising."

  Tim Lindholm Nittka 

  "Renovering af stuehus i Strammelse
  Vi fik Bjarke og hans folk til at renoverer vores hus. Gulve, væge, udvekslinger, døre, vinduer mm. Han kommer når man kalder og så til en fin pris. Den måde hans folk rydder op på er helt i top. Vi anbefaler varmt Høising til andre. Det er klart kun ham vi bruger næste gang."

  Lars Hansen

  "Nyt tag samt kvist
  Vi fik undertag og nyt tag og fik bygget en Kvist på. Alt tømrer arbejdet er udført pænt og effektivt. Kvisten er bygget på stedet af tømrerne, super opført uden tegning. Den passer perfekt til huset.."

  Solveig Feder

  Ring 30 26 56 56