Tagarbejde

Din tømrer til små som store opgaver

​Taget er en af de allermest udsatte flader på en bygning. Taget gennem tiden modstå nedbør, blæst, fugt, skygge samt dryssen fra træer og gevækster. Alle faktorerne er medvirkende til slidtage. Måske er det svært for dig at vurdere, hvor lang levetid taget endnu har. Derfor står vi hos Tømrermester Høising ApS klar til at komme med vores faglige vurdering.

Forskellige materialer

Vi arbejder med alle materialer og tilbyder både renovering samt udskiftning af dele eller hele flader. Vi har god erfaring med tagarbejde og udfører altid opgaverne i overensstemmelse med aftalte betingelser, og så du som kunde er tilfreds med resultatet.​

Kontakt tømrermesteren

​​Skulle du ønske et uforpligtende tilbud på din tagopgave, så kontakt os på tlf. 30265656

 

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt tegl tag, efterisolering, gavle 
  Top professionelt håndværk. Yderst kompetente tømrer svende og lærling udførte arbejdet hos os. Møder til tiden og overholdt budgettet på tilbuddet. Kan klart anbefales hvis man vil have kvalitet til den rigtige pris. Skulle vi igen have brug for en tømrer, vil vi igen ringe til høising."

  Tim Lindholm Nittka 

  "Renovering af stuehus i Strammelse
  Vi fik Bjarke og hans folk til at renoverer vores hus. Gulve, væge, udvekslinger, døre, vinduer mm. Han kommer når man kalder og så til en fin pris. Den måde hans folk rydder op på er helt i top. Vi anbefaler varmt Høising til andre. Det er klart kun ham vi bruger næste gang."

  Lars Hansen

  "Nyt tag samt kvist
  Vi fik undertag og nyt tag og fik bygget en Kvist på. Alt tømrer arbejdet er udført pænt og effektivt. Kvisten er bygget på stedet af tømrerne, super opført uden tegning. Den passer perfekt til huset.."

  Solveig Feder

  Ring 30 26 56 56