Om TØMRERMESTER HØISING ApS

Din tømrer til små som store opgavere
Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Mindre tømrerfirma med stor erfaring

 

Bjarke Høising etablerede i 2006 tømrerfirmaet Tømrermester Høising ApS. Virksomheden har siden hen løst en lang række tømrer- og snedkeropgaver, hvorfor erfaringen på området er stor.

Vi holder til på Tåsinge, men arbejder over alt på Fyn samt på øerne heromkring.

Udover tømrermester Bjarke Høising beskæftiger virksomheden i dag 10 dygtige medarbejdere – 8 tømrersvende og to lærlinge. En fælles mission for håndværkerteamet er at udføre opgaverne til kundernes fulde tilfredsstillelse.

Intet er for småt

 

Vi tager hånd om store som små opgaver – af og til varetager vi opgaver i totalentrepriser, mens vi andre gange tager hånd om ganske små opgaver for privatkunder. I begge tilfælde tages opgaven seriøst og løses ud fra aftalte betingelser og deadlines.

Som lokal tømrervirksomhed har vi i dagligdagen tæt kontakt med andre mindre firmaer fra lokalområdet, med hvem vi også samarbejder.

 

Tilfredse kunder

​Vi sætter en stor ære i at gøre vores kunder tilfredse. Derfor forlader vi først arbejdet, når du som kunde er tilfreds.

Virksomhedens eksistens beror på kunder, der har lyst til at gøre brug af os igen til deres næste byggeopgaver.

Firmaet reklamerer ikke meget, men får meget arbejde via anbefalinger fra tilfredse kunder

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  “Vi fik malet træværket på vores hus, herunder karnapper på 1. sal, som vi ikke selv kunne nå. Michael er super flink og kom hurtigt forbi til en vurdering af opgaven. Prisen og kvalitet var perfekt – og han leverede endda også noget ekstra maling til os. Super oplevelse – god service og vi har allerede bestilt Michael igen :-)”
  Anders Sandfuss Christensen
  “Vi har fået malet vores meget tørstige udhæng på huset, hvorefter det næsten fremstår som nyt. MD Maleren udførte et flot stykke arbejde, til tiden og til en helt fair pris.”
  Thomas Beck
  “MD Maleren er meget grundig og lader ingenting til tilfældigheder. Maling som bruger er tiptop. Jeg vil til enhver tid anbefale MD Maleren på det varmeste.
  Med Ham får du både en super service og til en fornuftig pris.”
  Helle Borg Brasgaard
  Ring 30 26 56 56