Facadebeklædning

Din tømrer til små som store opgaver

Facadebeklædning af træ eller fibercement

Tømrermester Høising i Svendborg tilbyder mange former for facadebeklædning for private og virksomheder på Fyn. Facadebeklædninger bruges på gavle, huse, træskure, garager, typehuse og parcelhuse, men også på gavltrekanter. Vi kan endvidere tilbyde stålbeklædning til haller som blandt andet maskinhaller og landbrugshaller.

Du kan få facadebeklædning af hårdt eller almindeligt træ

En facadebeklædning kan være af forskellige slags træ, som blandt andet hårdt træ eller almindeligt træ, men det kan også være beklædningsbrædder, der vedligeholdelsesfrie. Desuden kan du vælge en facadebeklædning i enten eternit eller komposit, men det kan også være planeternit eller hardieplank i træstruktur.

Der er flere fordele ved HardiePlank som facadebeklædning

Tømrermester Høising er leverandør af Cembrit, og derfor kan vi både tilbyde HardiePlank og eternit. Her kan du vælge imellem blokhusbrædder, klinkbeklædning og 1på2-beklædning. Dertil kommer, at du kan vælge træ, som er malet og behandlet inden selve opsætningen.

HardiePlank ligner træ, men er fremstillet af fibercement. Derfor er brædderne stort set uforgængelige. HardiePlank kan med andre ord kendetegnes ved at være i høj kvalitet og med en særdeles unik malekvalitet. Det garanterer dig en flot overflade mange år ud i fremtiden.

HardiePlank sikrer samtidig en bedre byggefinish, fordi malingen har en overlegen hæfteevne i forhold til lignende produkter. Der er med andre ord tale om fremtidens brædder, fordi de stort set ikke skal vedligeholdes.

Kontakt Tømrermester Høising på telefon 30 26 56 56, eller skriv til os på bjarke@hoeising.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facadebeklædning og stålbeklædning.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt tegl tag, efterisolering, gavle 
  Top professionelt håndværk. Yderst kompetente tømrer svende og lærling udførte arbejdet hos os. Møder til tiden og overholdt budgettet på tilbuddet. Kan klart anbefales hvis man vil have kvalitet til den rigtige pris. Skulle vi igen have brug for en tømrer, vil vi igen ringe til høising."

  Tim Lindholm Nittka 

  "Renovering af stuehus i Strammelse
  Vi fik Bjarke og hans folk til at renoverer vores hus. Gulve, væge, udvekslinger, døre, vinduer mm. Han kommer når man kalder og så til en fin pris. Den måde hans folk rydder op på er helt i top. Vi anbefaler varmt Høising til andre. Det er klart kun ham vi bruger næste gang."

  Lars Hansen

  "Nyt tag samt kvist
  Vi fik undertag og nyt tag og fik bygget en Kvist på. Alt tømrer arbejdet er udført pænt og effektivt. Kvisten er bygget på stedet af tømrerne, super opført uden tegning. Den passer perfekt til huset.."

  Solveig Feder

  Ring 30 26 56 56