Totalentrepriser

Din tømrer til små som store opgaver

Står du og mangler en kompetent håndværker til at varetage dit totale bygge- eller renoveringsprojekt, så er du kommet til rette sted.

 

​Hos Tømrermester Høising ApS har vi stor erfaring med professionel byggestyring. Vi har egne håndværkere, der kan varetage en stor del af arbejdet i forbindelse med totalentreprisen, men vi arbejder også sammen med dygtige fagfolk inden for VVS-, elektriker- blikkenslager og murerfagene.​

 

​​Underleverandør og fagentreprise.

 

Vi udfører også mange opgaver i fagentreprise og kan desuden arbejde som underleverandør på større byggeprojekter.

Vores egen base ligger på Tåsinge, men vi dækker desuden hele Fyn, Langeland og Thurø. Kontakt os på tlf. 30265656 for et uforpligtende tilbud eller for afklaring af eventuelle spørgsmål.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt tegl tag, efterisolering, gavle 
  Top professionelt håndværk. Yderst kompetente tømrer svende og lærling udførte arbejdet hos os. Møder til tiden og overholdt budgettet på tilbuddet. Kan klart anbefales hvis man vil have kvalitet til den rigtige pris. Skulle vi igen have brug for en tømrer, vil vi igen ringe til høising."

  Tim Lindholm Nittka 

  "Renovering af stuehus i Strammelse
  Vi fik Bjarke og hans folk til at renoverer vores hus. Gulve, væge, udvekslinger, døre, vinduer mm. Han kommer når man kalder og så til en fin pris. Den måde hans folk rydder op på er helt i top. Vi anbefaler varmt Høising til andre. Det er klart kun ham vi bruger næste gang."

  Lars Hansen

  "Nyt tag samt kvist
  Vi fik undertag og nyt tag og fik bygget en Kvist på. Alt tømrer arbejdet er udført pænt og effektivt. Kvisten er bygget på stedet af tømrerne, super opført uden tegning. Den passer perfekt til huset.."

  Solveig Feder

  Ring 30 26 56 56